fbpx
Шоу-бізнес

«Міс Нью-Йорк» визнана найкрасивішою жінкою Америки

  Титул «Міс Америка» отримала Ніна Давулурі, що представляє штат Нью-Йорк. Дівчина азіатського походження визнана найкрасивішою жінкою нації.

Нагадуємо, що перший конкурс «Міс Америка» відбувся 7-8 вересня 1921 року в Атлантік-Сіті для залучення туристів.

Ніна Давулурі зазначила: «Ми відзначаємо історичний момент – у фінал конкурсу краси вийшли дві представниці азіатського континенту».

Ставши першою представницею індійської діаспори з титулом «Міс Америка», Ніна отримала не лише корону конкурсу, а й стипендію у розмірі 50 тисяч доларів. Дівчина, яка є прихильницею Боллівуду, бажає стати лікарем і вже приблизно 15 років займається класичними індійськими танцями.

До слова, у конкурсному інтерв’ю у фіналі організатори задали Ніні каверзне запитання про те, як вона ставиться до того, що відома телеведуча Джулія Чен зробила собі пластичну операцію, змінивши свій азіатський розріз очей. На це питання Ніна Давулурі відповіла так: «Я вважаю, що у краси немає стандартів, і етнічні особливості лише роблять різноманітнішими лики краси. Але кожна людина має право на трансформації, якщо вони допомагають відчувати себе більш комфортно».

Нагадуємо, що в конкурсі за корону «Міс Америка» претендентки на перемогу повинні змагатися не тільки у фізичних параметрах, а й демонструвати свої таланти, кмітливість та інтелект в ході бліц – інтерв’ю.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: