fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. «Реал Сосьєдад» – «Шахтар»: думки гравців «Шахтаря» напередодні поєдинку у Сан-Себастьяні

У вівторок ввечері єдиний представник України в Лізі чемпіонів донецький «Шахтар» стартує в груповому раунді головного клубного футбольного турніру Європи. Свій перший матч «Шахтар» зіграє в Сан -Себастьяні проти футбольного клубу «Реал Сосьєдад», а відправився «Шахтар» до Іспанії ще вчора. На поєдинок проти «Реал Сосьєдаду» Мірча Луческу взяв із собою 21 футболіста.

Своєю думкою про майбутній матч в Іспанії поділилися футболісти донецького «Шахтаря» Даріо Срна і Алекс Тейшейра. Капітан гірників зазначив, що нинішній «Шахтар » відрізняється від торішнього. «Ми втратили дуже важливих футболістів, тому в групі буде важко», – заявив Даріо Срна і додав, що команда вірить в себе і в свої сили. На думку капітана «Шахтаря», у новачків команди є велике бажання проявити себе, але для повної адаптації нових футболістів у клубі необхідний час. «Ці хлопці – великі таланти, футболісти серйозного рівня. Вони будуть рости разом з командою», – підкреслив Даріо Срна та зазначив, що «Реал Сосьєдад» є хорошою і сильною командою.

Алекс Тейшейра говорить про те, що донецький клуб «повинен демонструвати хороший футбол, який властивий "Шахтарю"». Говорячи про суперника, півзахисник гірників підкреслив, що «Реал Сосьєдад» є міцною командою, а завданням «Шахтаря» у поєдинку у вівторок буде «продемонструвати всю свою силу в оновленому складі».

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: