fbpx
Шоу-бізнес

Кеті Перрі розкритикувала Ріанну

 Співачок Кеті Перрі та Ріанну колись називали кращими подругами, проте дівчата, імовірно, не в дуже хороших стосунках зараз.

 Так, наприклад, Кеті Перрі в одному зі своїх недавніх інтерв’ю розповіла декілька не дуже хороших фактів про свою кращу подругу. Кеті Перрі заявила, що вкрай здивована сяючим виглядом Ріанни, яка веде не дуже здоровий спосіб життя. Кеті Перрі сказала: «Я думаю, що Ріанна завжди виглядає такою свіжою і дивуюся: «Як ти робиш це? Ми ж усі знаємо, скільки трави ти куриш!».

 Крім цього, Кеті дивується, як Ріанні вдається зберегти обличчя, не маючи нормального нічного відпочинку. «Ти ж не спиш, бо ти сидиш в Instagram о 4:00 ранку», – додала Перрі. Крім усього іншого Кеті пообіцяла довідатися всі секрети Ріанни і поділитися ними з прихильниками.

 Нагадуємо, що Кеті Перрі та Ріанна дружать досить давно, і, як здавалося раніше, дуже міцно. Посварити їх зміг лише Кріс Браун, до якого Ріанна повернулася, незважаючи на те, що він її бив. Тоді Кеті сказала, що не схвалює вчинку Рі, переставши з нею спілкуватися. Втім, з часом дівчата відновили свою дружбу.

 Тепер же цікаво, чи залишаться їхні стосунки такими ж міцними, як колись, після таких-от заяв.

 За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: