З будівлі грузинського телеканалу евакуюють співробітників

Співробітників грузинської телекомпанії «Руставі-2» і обслуговуючий персонал евакуювали через повідомлення про бомбу. Близько 18:10 за тбіліським часом в центр управління невідкладної допомоги МВС Грузії "112" надійшло повідомлення про вибуховий пристрій що знаходиться у будівлі телеканалу.

На даний момент будівля оточена кримінальною поліцією, працюють сапери і кінологи. У загальній складності, за два місяці по Грузії – це вже восьме за рахунком повідомлення про наявність вибухового пристрою і третє тільки за сьогоднішній день. Декількома годинами раніше евакуація проводилася з будівлі парламенту і телекомпанії «Імеді».

Related Post

В цілому за минулий тиждень кінологи двічі обшукували через анонімні дзвінки будівлі «Імеді» і «Руставі-2». У всіх випадках виклики були відстежені і виявилися помилковими . Авторами викликів виявлялися неповнолітні підлітки. Законодавством Грузії не передбачається покарання неповнолітніх за подібні злочини. Після тривалих бесід у присутності батьків їх відпускають. Але у зв’язку зі збільшенням кількості «телефонних терористів» у найближчому майбутньому парламент ініціює за подібні злочини солідний штраф.

За матеріалами : РИА Новости

Leave a Comment