fbpx
Спорт

Гасло і логотип Євробаскету-2015 будуть презентовані 22 вересня

Директор турніру Євробаскет-2015 Маркіян Лубківський розповів про те, що прес-конференція і спеціальна церемонія відбудуться на арені «Стожіце» у Любляні (Словенія). Зазначимо, що урочистий захід пройде за кілька годин до початку фінального матчу чемпіонату Європи з баскетболу-2013 серед чоловіків. Про це представникам ЗМІ повідомили члени оргкомітету турніру Євробаскет-2015.

Варто відзначити, що місцевий організаційний комітет Євробаскету-2015 спільно з ФІБА-Європа і Федерацією баскетболу України проведуть презентацію гасла та логотипу турніру Євробаскет-2015. За наявними даними, цей захід заплановано на 22 вересня 2013 року. Розпочнеться урочиста частина о 16:00.

У прес-конференції, приуроченої до презентації логотипу, візьмуть участь генеральний секретар ФІБА-Європа Каміл Новак, в.о. президента ФІБА-Європа Сіріель Куманс, президент ФБУ Олександр Волков, віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул, а також глава турніру Євробаскет-2015 Маркіян Лубківський.

Повідомляється, що в перерві матчу за 3-є місце Євробаскету-2013 пройде урочиста передача естафети від організаторів турніру 2013 організаторам турніру 2015 року. Крім того, баскетбольним вболівальникам на арені «Стожіце» презентують новий логотип. Ця церемонія пройде за участі віце-прем’єр-міністра України Олександра Вілкула, генерального секретаря ФІБА-Європа Каміла Новака, посла Євробаскету-2013 Радослава Нестеровича, а також президента ФБУ Олександра Волкова.

Раніше повідомлялося, що Україна виграла право на проведення фінальної частини чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року серед чоловіків. Матчі Євробаскету 2015 року повинні пройти в Києві, Донецьку, Львові, Харкові, Дніпропетровську та Одесі.

За матеріалами: УНН

 

Читайте також: