fbpx
Спорт

АТР оновила рейтинг

Сьогодні, 16 вересня, Асоціація тенісистів -професіоналів оновила рейтинг. У новому списку трійка лідерів залишилася колишньою: Новак Джокович (Сербія), як і раніше, очолює рейтинг, слідом за ним іде Рафаель Надаль (Іспанія) і замикає п’єдестал пошани Енді Маррей (Великобританія).

На четвертій позиції, як і раніше, знаходиться Давид Феррер (Іспанія), а Роджеру Федереру (Швейцарія) вдалося зміцнити свої позиції і увійти у першу п’ятірку, піднявшись на одну сходинку – він помінявся місцями з Томашом Бердихом (Чехія), який знаходився на п’ятому місці в рейтингу АТР з 21 серпня.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Українцю Олександру Долгополову дісталося 40-е місце, а його співвітчизнику Сергію Стаховському – 92-е.

Кращим з російських тенісистів є Михайло Южний (20-й рядок). Дмитро Турсунов розташувався на 34-му місці, Миколі Давиденку дісталося 43-е місце, Олександру Богомолову – 68-е, Євгену Донському – 90-те, а Андрію Кузнєцову – 98 -е.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Не набула змін і перша трійка в рейтингу Жіночої тенісної асоціації. Перша ракетка світу, як і раніше, Серена Вільямс (США), за нею йде Вікторія Азаренко (Білорусь), замикає трійку лідерів Марія Шарапова (Росія).

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: