fbpx
Футбол

Андрій Воронін: Я пішов зі збірної України, і повернутися мені поки ніхто не пропонував

Сьогодні в російській футбольній першості поєдинком «Урал» – «Динамо» (Москва) завершився восьмий тур. Московське «Динамо» виграло з рахунком 4:1, а хет-триком у цьому поєдинку відзначився екс -нападник збірної України Андрій Воронін.

Український футболіст, повернувшись до «Динамо» після не зовсім вдалого вояжу до Німеччини, де найчастіше можна було чути про різні скандальні ситуації, в які потрапляв Воронін, ніж про забиті форвардом голи, можна сказати, знайшов друге футбольне життя. Андрій Воронін забиває за московське «Динамо», а вболівальники визнають українського футболіста найкращим гравцем команди за підсумками місяця. Загалом, доля Вороніна в столичному клубі складається успішно, а сьогодні ввечері ЗМІ з посиланням на «Спорт- Експрес» наводять такі слова українського футболіста: «Я взагалі за футболом скучив! Торік в Німеччині грав, на жаль, не так багато, як хотілося – з різних причин».

Андрій Воронін підкреслив, що він любить футбол і отримує від гри задоволення. Екс-нападник української збірної відзначив, що в московське «Динамо» нещодавно прийшло солідне поповнення, і всі новачки команди, за словами Вороніна, «футболісти високого рівня». Але, як підкреслив нападник, все залежить від нього особисто: «Треба тренуватися і доводити, що я гідний виходити на поле і приносити користь команді».

Відзначив Андрій Воронін і збірну України, заявивши, що він дуже радий за результати національної команди, яка має шанси поїхати на чемпіонат світу до Бразилії. «Але я пішов зі збірної, і повернутися мені поки ніхто не пропонував», – резюмує нападник московського «Динамо» Андрій Воронін.

За матеріалами: isport.ua

Читайте також: