fbpx
Футбол

9-й тур УПЛ. «Металіст» – «Динамо». Анонс матчу

У неділю, 15 вересня, на харківському стадіоні ОСК «Металіст» відбудеться центральний матч туру «Металіст» – «Динамо». Початок зустрічі о 19:30, розсудить команди арбітр Анатолій Жабченко (Сімферополь).

Відзначимо, що пряма трансляція матчу запланована на телеканалі «2+2».

Найсмачніша «футбольна страва» буде подана в недільний вечір. Розробники цього рецепта – кращі «футбольні кухарі» з Києва та Харкова. Сьогодні віце-чемпіон України, що йде на першому місці, приймає вдома бронзового призера, який у нинішньому чемпіонаті встиг «пригальмувати» на старті. Незважаючи на це, кияни розраховують надолужити згаяне в ході «футбольної дистанції» довжиною в один сезон.

Нагадаємо, що до травня 2013 року київське «Динамо» почувалося досить комфортно на полі «Металіста»: безпрограшна серія «біло -синіх» на ОСК «Металіст» налічувала 15 ігор (13 перемог і 2 нічиї). Однак сьогодні мало хто ризикне поставити на перемогу команди гостей: Олег Блохін вже двічі зустрічався з Мироном Маркевичем, і обидва матчі «Динамо» програло – 1:3 і 0:2.

Варто відзначити, що за травневим матчем у Харкові головний тренер «Динамо», відбуваючи дискваліфікацію, спостерігав з трибун стадіону. Тому сьогодні ввечері у Олега Блохіна буде своєрідний дебют. Цікаво, що наставник «Динамо» свого часу саме на стадіоні «Металіста» забив ювілейний 200- й м’яч у футбольних першостях СРСР.

Головні побоювання «Динамо» пов’язані із станом збірників, що повернулися в клуб, а також арбітражем. Останнім часом не тільки головний тренер, але навіть і президент київського клубу, а також багато інших осіб серйозно обурювалися суддівством «динамівських» матчів.

У «Металіста» в національні збірні відлучалися тільки Девіч і Едмар, але віце-чемпіонів послабили останні травми захисників (Пшеничних, Азеведо і Березовчук) і застуда хавбека Соси.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: