fbpx
Новини світу

Через повінь у штаті Колорадо понад 500 осіб вважаються зниклими безвісти

За повідомленнями каналу CNN з посиланням на джерела влади, сьогодні, 15 вересня, через сильну повінь в штаті Колорадо, не менше 580 людей вважаються зниклими безвісти. У результаті несподіваної стихії загинуло чотири людини. Невідома доля 350 жителів округу Ларамі і 231 жителя округу Боулдер. Влада не виключає припущення, що люди покинули свої будинки самостійно і знаходяться в безпечних місцях.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

У суботу, 14 вересня, із затоплених регіонів американського штату було евакуйовано 1,7 тис. осіб та 300 тварин. За мінімальними оцінками влади, збиток нанесений повінню округу Боулдер склав 150 мільйонів доларів.

У результаті стихії було пошкоджено кілька сотень кілометрів доріг і 30 мостів. Сьогодні знову очікуються шторми із зливовими дощами, але за даними ЗМІ, вода починає спадати. Президент США Барак Обама напередодні ввів в затоплених районах режим надзвичайної ситуації. Таким чином, місцева влада, протягом даного режиму НС, отримає допомогу федеральної влади, для усунення наслідків стихії та боротьби з повінню.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

У Колорадо "повінь століття" (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: