fbpx
Спорт

Флойд Мейвезер переміг мексиканця Сауля Альвареса

Американский боксер Флойд Мейвезер вночі 14 вересня цього року виграв бій у мексиканця Сауля Альвареса. Поєдинок тривав дванадцять раундів. Свою перемогу боксер із США завоював за очками. Про це повідомляють ЗМІ.

Один із суддів віддав боксерам рівну кількість очок – по 114. Голоси інших суддів розділилися таким чином: 117-111 і 116-112 на користь Флойда Мейузера.

Таким чином американець захистив свій титул «суперчемпіона» WBA у вазі до 69,9 кг і отримав звання чемпіона за версією WBC. За цей поєдинок 36-річний боксер отримав рекордний в історії боксу гонорар 41,5 млн доларів. 23-річному Саулю Альваресу було виплачено 5 мільйонів доларів.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Бій відбувся в Лас -Вегасі на арені MGM Grand. У той же вечір на цій арені пройшов бій в першій напівсередній ваговій категорії між аргентинцем Лукасом Матіссе і американцем Денні Гарсія. Перемогу за підсумками 12 -ти раундів здобув американець, захистивши тим самим титули чемпіона світу за версіями WBA і WBC.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Флойд Мейвезер всього провів 45 поєдинків. Він виграв кожен з них. Після бою з Саулемом Альваресом, за оцінками видання Forbes, його дохід піднявся до 350 млн доларів.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: