fbpx
Футбол

«Упевнений у перемозі “Металіста”», – екс-гравець «Шахтаря»

Перед центральним матчем 9-го туру УПЛ «Металіст» – «Динамо» своєю думкою про результат поєдинку поділився і колишній футболіст «Шахтаря» Віктор Грачов.

На думку експерта, у питанні фаворита пари все очевидно. По-перше, впевнений Грачов, «Металіст» сьогодні в домашніх стінах, а по-друге, перед харківською командою стоїть завдання боротися за золоті медалі прем’єр -ліги.

«Думаю, саме крізь призму цього матчу і можна буде розглядати обгрунтованість претензій харківського "Металіста" на чемпіонство», – стверджує Грачов.

Екс-гравець «Шахтаря» додав, що нинішній «Металіст» дуже добре укомплектований, команда добре навчена тактично і зіграна. Кожен футболіст чудово знає свої функції на футбольному полі, а точкове посилення лише додало мощі в атакуючу лінію харків’ян.

Щодо «Динамо», зазначив Грачов, то «біло -сині» не збираються знову втрачати очки, адже поразка в Харкові ще більше віддалить бронзового призера від золотих медалей чемпіонату. Крім того, міркує експерт, у команди Олега Блохіна гра краще виходить на контратаках, а не «позиційний наступ». Це вміння, вважає експерт, обов’язково стане в нагоді в матчі проти «Металіста», який сьогодні напевно зіграє «першим номером».

«Козир "Динамо" – це швидкісні футболісти, які дуже швидко переключаються від оборони до атаки і зможуть розкрити розриви, які іноді трапляються між лініями харківської команди», – додав Грачов.

На думку експерта, гра киян не сильно змінилася після поразки в Харкові 2:0. Столична команда як і раніше знаходиться в пошуку своєї гри і оптимального складу. Поки що не видно відомого «почерку "Динамо"», який проглядався, коли в Києві працювали Газзаєв і Сьомін.

«Упевнений у перемозі "Металіста" з рахунком 2:1», – підсумував експерт.

За матеріалами: sport -express.ua

Читайте також: