fbpx
Шоу-бізнес

Альона Лоран познайомила шанувальників зі своїм коханим чоловіком

Українська світська левиця, зірка телеканалу «ТЕТ» Альона Лоран відома, в першу чергу, своєю епатажною поведінкою. Вона постійно дивує, а часом навіть шокує шанувальників своїми витівками, сміливими знімками і гучними заявами. Зовсім недавно дівчина розповідала фанатам, що розлучилася зі своїм коханим. Після цього Альона Лоран сильно схудла і навіть потрапила до лікарні. Кілька днів по тому теледіва з’явилася в одному зі столичних клубів у весільній сукні, повідомивши, що «випадково вийшла заміж». Цікаві шанувальники телезірки негайно почали цікавитися, хто ж став тим самим щасливчиком.

Деякий час Альона Лоран відмовчувалася. Але не витримавши, вона розповіла про свого нового супутника життя. Виявляється, скандальна телеведуча ні за кого заміж не виходила, а одягла весільну сукню, щоб підігріти інтерес публіки до своєї персони. Але все ж коханий чоловік у житті Лоран з’явився. Фотографію в його обіймах телезірка опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі.

«Знайомтеся, його звуть Оскар, і тепер це мій найулюбленіший чоловік ;)))» , – підписала знімок Альона Лоран, на якому вона зображена разом із собакою. 

Як з’ясувалося, днями телеведуча обзавелася маленьким цуценям. Дівчина переконана, що інколи відданий і ласкавий пес кращий за будь-якого чоловіка.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: