fbpx
Політика

Дипломати США відреагували на колаж Обами від Родніної

За повідомленням «Ехо Москви», у відповідь на розміщення в своєму мікроблозі в Twitter колажу Обами і його дружини, американські дипломати процитували депутату Держдуми від «Єдина Росія», колишній фігуристці Ірині Родніной слова третього президента США, Томаса Джефферсона.

«Нетерпіння – це хвороба, породжена невіглаством», – йдеться в посланні дипломатів.

Ірина Родніна, розмістила в своєму мікроблозі соціальної мережі колаж з президентом Бараком Обамаю, його дружиною і … бананом. На оригінальній фотографії банана звичайно ж нема, його вже підставили згодом. Таким чином, колаж вже придбав зовсім іншу форму і зміст. Причому, сама Родніна не зробила ніяких коментарів чи пояснень під фотографією, що викликало у ряду користувачів обурення. Так, багато людей загальну улюбленицю звинуватили в расизмі.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Напередодні Родніна видалила скандальний запис, але відкинула всі звинувачення расизму на свою адресу.

«Фотографія не моя, її мені прислали з США. Свобода слова, і є свобода слова. Якщо у вас комплекси, то з ними треба боротися», – відреагувала Родніна на звинувачення на свою адресу.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

У комісії Думи з депутатської етики заявили, що не розуміють реакції дипломатів і не бачать нічого поганого в діях депутата.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: