fbpx
Новини світу

Олексій Навальний готовий очолити партію «Народний альянс»

Відомий у Росії і за її межами політик і опозиціонер Олексій Навальний, який нещодавно претендував на пост градоначальника столиці Росії, заявив про готовність очолити нову російську політичну силу. Нагадаємо, що за підсумками виборів мера Москви Олексій Навальний посів друге місце, програвши Сергію Собяніну. Зазначимо, що деякими аналітиками результати виборів мери Москви в плані кількості голосів, набраних Олексієм Навальним, були відзначені як несподівані.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Прихильники Олексія Навального створили партію «Народний альянс», а сам опозиціонер заявив про своє бажання приєднатися до цієї політичної сили і не виключив можливості її очолити. В інтерв’ю радіостанції "Ехо Москви" Олексій Навальний заявив наступне: «Я вступлю без сумніву. Якщо мене оберуть, я очолю "Народний альянс". І я вважаю, що це найближча до мене партія».

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Олексій Навальний підкреслив, що він раніше не долучився до політичної сили «Народний альянс», оскільки вважав, що влада може не зареєструвати партію в разі вступу до неї одного з найвідоміших у Росії опозиціонерів, яким є Олексій Навальний.

За матеріалами : podrobnosti.ua Фото: lenta.ru

Читайте також: