Новгородська влада обіцяє піклуватися про дітей загиблої санітарки-героїні

На згарищі психоневрологічного інтернату Оксочі, де загинули тридцять п’ять осіб, знову горить вогонь: тут запалюють поминальні свічки. У всіх храмах Новгородської області пройшли панахиди за загиблими, головна з них відбулася прямо на місці згорілого інтернату .

"Це горе як своє, тим більше – люди хворі, люди похилого віку і ті, хто працював тут", – поділився своїми думками протоієрей Дмитро, настоятель храму Стрітення Господнього. 

Сюди ж прийшли дочка і син загиблої санітарки, вони поклали квіти до останків корпусу, в якому десять років пропрацювала їх мати, загибла при порятунку хворих під час пожежі. Чергова санітарка нічної зміни допомагала вивести майже безпорадних пацієнтів з палаючої будівлі, але, сама вийти не встигла. У Юлії Ануфрієвої залишилося четверо дітей.

"Я не уявляю, як одна жінка вивела двадцять три людини… На собі тягла… Двадцять три мужики. Адже вона не кинула їх, далі пішла!", – каже її син Сергій.

Related Post

Похорон Юлії Ануфрієвої відбудеться в неділю, а в понеділок в Новгородській області оголошено жалобу за загиблими.

Губернатор Новгородської області Сергій Мітін приїхав до осиротілої сім’ї Ануфрієвих і пообіцяв підтримувати дітей, які залишилися без матері, їм також буде виділено мільйон рублів як матеріальна допомога. "Ми домовилися з митрополитом, він приїде завтра на службу. І її дочку, яка зараз навчається на платному відділенні університету в Новгороді, переведемо на безкоштовний факультет", – зазначив Сергій Мітін, губернатор Новгородської області.

Новгородська влада обіцяє піклуватися про дітей загиблої санітарки-героїні (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Leave a Comment