fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Новгородська влада обіцяє піклуватися про дітей загиблої санітарки-героїні

На згарищі психоневрологічного інтернату Оксочі, де загинули тридцять п’ять осіб, знову горить вогонь: тут запалюють поминальні свічки. У всіх храмах Новгородської області пройшли панахиди за загиблими, головна з них відбулася прямо на місці згорілого інтернату .

"Це горе як своє, тим більше – люди хворі, люди похилого віку і ті, хто працював тут", – поділився своїми думками протоієрей Дмитро, настоятель храму Стрітення Господнього. 

Сюди ж прийшли дочка і син загиблої санітарки, вони поклали квіти до останків корпусу, в якому десять років пропрацювала їх мати, загибла при порятунку хворих під час пожежі. Чергова санітарка нічної зміни допомагала вивести майже безпорадних пацієнтів з палаючої будівлі, але, сама вийти не встигла. У Юлії Ануфрієвої залишилося четверо дітей.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

"Я не уявляю, як одна жінка вивела двадцять три людини… На собі тягла… Двадцять три мужики. Адже вона не кинула їх, далі пішла!", – каже її син Сергій.

Похорон Юлії Ануфрієвої відбудеться в неділю, а в понеділок в Новгородській області оголошено жалобу за загиблими.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Губернатор Новгородської області Сергій Мітін приїхав до осиротілої сім’ї Ануфрієвих і пообіцяв підтримувати дітей, які залишилися без матері, їм також буде виділено мільйон рублів як матеріальна допомога. "Ми домовилися з митрополитом, він приїде завтра на службу. І її дочку, яка зараз навчається на платному відділенні університету в Новгороді, переведемо на безкоштовний факультет", – зазначив Сергій Мітін, губернатор Новгородської області.

Новгородська влада обіцяє піклуватися про дітей загиблої санітарки-героїні (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: