fbpx
Футбол

Кріштіану Роналду: “У житті є й набагато важливіші речі, ніж гроші”

Португалець Кріштіану Роналду, який підписав з мадридським «Реалом» нову трудову угоду заявив, що «в житті є й набагато важливіші речі, ніж гроші». У сучасному футболі складно іноді сказати, за що грають футболісти: за своє ім’я, за свій клуб чи за гроші? Напевно, всі ці три складові об’єднуються в одну, але погодьтеся, гра зірок світового рівня приносить вболівальникам справжню футбольну насолоду.

Кріштіану Роналду продовжив контракт з «Реалом» до 2018 року, а щорічна заробітна плата португальського футболіста тепер становитиме 17 мільйонів євро. Лідер «Реала» вже забив за свою команду 203 м’ячі, і зупинятися на досягнутому не збирається. «Я амбітна людина і ніколи не ставлю перед собою будь-яких обмежень», – наводять сьогодні ЗМІ слова Кріштіану Роналду , який підкреслив, що за наступні чотири роки постарається забити ще 200 м’ячів за «Реал».

«Для мене не важливо, чи є я футболістом, якому платять більше всіх, чи ні. У житті є і набагато важливіші речі, ніж гроші», – зазначає португальський футболіст і додає, що пріоритетом для нього є «гра в найкращому клубі світу».

«Наш президент підписує в команду тільки найкращих гравців, і я радий, що включений до цього списку», – резюмує один з кращих футболістів за всю історію футболу Кріштіану Роналду.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: