fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

В результаті ДТП в Туреччині постраждали 15 росіян

Чергова пригода за участю російських туристів сталася в Туреччині. Цього разу в ДТП потрапили росіяни, які їхали на екскурсію з Мармаріса в Даламан.

Автобус, що належав компанії «Пегас туристик», перекинувся, в результаті 15 людей отримали травми, на щастя, легкого ступеня тяжкості, нікому з потерпілих госпіталізація не знадобилася, після надання необхідної допомоги вони покинули місцеву лікарню. Гід, що супроводжував групу, отримав перелом (чого саме, не уточнюється), кільком туристам, серед них одна неповнолітня, наклали шви. Вже через півтори години після події всі постраждалі повернулися в готелі.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

За словами очевидців, автобус з 35 туристами (за іншими даними, в салоні перебували 38 осіб) виїхав на зустрічну смугу і перекинувся в кювет. Імовірно, ДТП сталося через те, що водій заснув за кермом.

Нагадаємо, найбільша аварія в Туреччині за участю російських туристів сталася в жовтні 2012 року на трасі Анталія-Кемер. У тому ДТП загинули дві людини, ще 23 пасажири отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

В результаті ДТП в Туреччині постраждали 15 росіян (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: