fbpx
Політика

«Я вірю в місто Дніпропетровськ», – Олександр Вілкул

Віце-прем’єр-міністр України Олександр Вілкул привітав усіх жителів Дніпропетровська з Днем міста.

Зазначимо, що в урочистому заході також взяли участь голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колесніков, глава Дніпропетровської обласної ради Євген Удод і мер міста Дніпропетровська Іван Куліченко.

«Дорогі земляки! Вітаю всіх Вас з Днем міста Дніпропетровська – космічної столиці України. Ми пишаємося нашою історією», – заявив у своєму привітанні Вілкул.

Він додав, зараз стоїть завдання подальшого розвитку Дніпропетровська.

«Як віце-прем’єр я завжди підтримую рідний регіон», – запевнив Олександр Вілкул.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Він підкреслив, що традиційно День міста в Дніпропетровську починається з покладання квітів до пам’ятника Олександру Полю. На думку чиновника, Поль уособлює енергію жителів міста, які завжди готові працювати для розвитку не тільки рідного Дніпропетровська, а й своєї країни.

«Як колись Олександр Поль, я вірю в майбутнє Дніпропетровська. Зі святом всіх Вас!», – сказав Олександр Вілкул у своєму вітальному слові.

Він додав, що сьогодні Дніпропетровськ продовжує свій розвиток. Зокрема, з початку 2013 року на 10% збільшилися обсяги промислової продукції, реалізованої підприємствами міста. Крім того, було створено понад 14 тисяч нових робочих місць. В економіку Дніпропетровська було залучено майже 112 мільйонів доларів прямих іноземних інвестицій.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Вілкул нагадав, що зараз триває будівництво 2-ї черги Південного обходу – об’їзної дороги навколо Дніпропетровська. Віце-прем’єр заявив, що це найбільший інфраструктурний проект в Дніпропетровському регіоні за час незалежності України. Після здачі 2-ї черги з правого берега Дніпропетровська буде виведений щоденний транзитний потік в 10000 машин.

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: