fbpx
Музика

Новий альбом Metallica вийде в 2015 році

Музиканти хеві-метал групи Metallica, нещодавно відзначили 32-річчя своєї творчої діяльності, готуються до запису нового альбому. Реліз чергового збірника намічений на 2015 рік.

Колектив вже більше двох років не радував своїх шанувальників новими записами – останньою їх платівкою став диск Lulu, виданий у співпраці з екс-музикантом The Velvet Underground Лу Рідом. Після цього Metallica приступила до зйомок фільму "Metallica: крізь неможливе", і робота над новими композиціями відійшла на другий план.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

"Справа не в тому, що ми втомилися від Metallica, ми є її частиною, просто це необхідний компонент, дуже емоційний. Ми четверо мотивовані мистецтвом – не лише музикою, а абсолютно всім – архітектурою, живописом», – розповів барабанщик групи Ларс Ульріх.

За словами музикантів, ще не зовсім ясно, чого варто очікувати від нової платівки. Однак група сподівається, що вона повторить успіх попереднього альбому, що отримав схвалення не лише шанувальників, але і критиків. «Це буде Metallica, якою вона була», – підкреслили виконавці.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

Останній альбом Metallica (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: