fbpx
Право

Депутати збираються закрити дорогу в Росію бідним мігрантам

На розгляд Державної Думи винесений законопроект, що забороняє в’їзд на територію Російської Федерації без грошей та віз. Даний законопроект внесли депутати законодавчих зборів Санкт-Петербурга. Якщо нововведення ухвалять, то іноземні громадяни, які в’їжджають на територію Росії без візи, зобов’язані мати при собі шестиразовий розмір прожиткового мінімуму, який встановлено в РФ. Відзначимо, що в даний момент прожитковий мінімум в Російській Федерації становить 6131 рубль. Виходячи з цього, шестиразовий розмір даної суми становить 36 тисяч рублів.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

На думку пітерських депутатів, дана сума повинна бути на банківському рахунку іноземного громадянина, який знаходиться в Російській Федерації. В якості підтвердження того, що у нього є зазначена сума, гість Росії зобов’язаний пред’явити документи, які підтверджують наявність у нього даних засобів.

Нагадаємо, що на початку серпня Державною Думою був затверджений закон, згідно з яким були підвищені штрафи для мігрантів, які порушують правила перебування і роботи в Москві.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: