«Вілшир може стати Зіданом для збірної Англії», – Арсен Венгер

Головний тренер лондонського «Арсеналу» Арсен Венгер упевнений, що півзахисника «канонірів» і національної збірної Англії Джека Вілшира несправедливо критикують. Зокрема, після матчу в рамках відбіркового турніру на чемпіонат світу-2014 з Україною (0:0) молодий англієць отримав від експертів низьку оцінку гри.

«Якщо Джек зіграє так само і в матчі "Арсеналу", то ми просто скажемо, що він був не в кращій формі у цей день. Однак коли таке відбувається в збірній, відразу ж виникають питання про майстерність футболіста», – розповів Венгер.

За його словами, футболістам складніше виступати за національну збірну, тому що там зовсім інший психологічний тиск. Саме тому в національних збірних завжди має бути людина, яка здатна поглинати такий тиск.

Related Post

«У Франції таким був Зідан, наприклад. Вілшир може взяти на себе цю роль», – упевнений французький фахівець.

Незважаючи на те що Уішлир молодий, у нього все вийде, впевнений француз. Головне – найближчі півроку провести без проблем зі здоров’ям. На думку Венгера, Уішлир – це топ-футболіст, у якого був важкий період. Зараз «фізична кондиція» у нього не в найкращому стані, тому громадськість починає сумніватися в його здібностях.

«Він ще доведе, що є фантастичним гравцем», – підсумував Венгер.

За матеріалами: terrikon.com

Leave a Comment