fbpx
Новини світу

HTC представить металевий флагман на Windows Phone

 Незважаючи на те, що смартфони на платформі Windows Phone 8 не користуються такою популярністю як їх аналоги на Android, деякі виробники все ж продовжують співпрацювати з Microsoft в цьому напрямку.

 Так, стало відомо про те, що тайванська компанія HTC має намір випустити на даній платформі новий флагманський смартфон, який по дизайну буде повністю повторювати іншу модель компанії – HTC One.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 При цьому ходять чутки, що смартфон може повторити і технічні характеристики свого оригіналу. Це стане можливим завдяки новому оновленню Windows Phone, після якого смартфони на цій платформі почнуть підтримувати дисплеї високої роздільної здатності та чотириядерні процесори.

 Таким чином, можна очікувати, що HTC One на Windows Phone також працюватиме на базі чотириядерного процесора Qualcomm Snapdragon 600 і мати 4,7-дюймовий Full HD дисплей. Серед інших характеристик смартфона – 2 Гб оперативної пам’яті, 32 Гб вбудованої пам’яті, і 4-ультрапіксельная камера.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Коли відбудеться презентація цієї моделі, невідомо.

Читайте також: