fbpx
Спорт

Євробаскет-2013. Україна обіграла Сербію 82:75!

 Щойно на Євробаскеті – 2013 завершився поєдинок Україна – Сербія. Коли перша половина цього матчу завершилася з рахунком 41:40 на користь збірної України, в серцях українських уболівальників зародилася надія на перемогу. А в третій чверті в матчі Україна – Сербія настав момент, коли підопічні Майка Фрателло домоглися переваги над суперником у десять очок! Напевно, перед початком цього протистояння мало хто міг припустити такий сценарій розвитку подій.

 63:54 – Україна виграла третю чверть! А завершив її блискучим триочковим кидком Пух Джетер! В останній, четвертій чверті збірна України довела всім, що її поява серед кращих команд Європи була не випадковою. Нагадаємо, що підопічні Майка Фрателло стартували у другому груповому етапі чемпіонату Європи з баскетболу з великої поразки. Україна програла Латвії з рахунком 85:51. Коментуючи цю поразку, Майк Фрателло заявив, що його команді потрібно виправляти свої помилки і готуватися до поєдинку з командою Сербії – «командою світового класу». Збірна України виграла у збірної Сербії з рахунком 82:75 і здала черговий серйозний іспит на чемпіонаті Європи з баскетболу.

 Після сьогоднішнього поєдинку і тієї гри, яку показала українська команда, чому б підопічним Майка Фрателло не замахнутися на наступний раунд Євробаскету – 2013? Браво, збірна України, а всі вболівальники чекають тепер від команди нових перемог.

 Сьогодні на Євробаскеті раніше вже був зіграний один матч. Збірна Литви обіграла Бельгію з рахунком 86:67. А завершиться сьогоднішній ігровий день на чемпіонаті Європи з баскетболу поєдинком Франція – Латвія.

Читайте також: