fbpx
Політика

Чечня отримала нового міністра освіти і науки

  Рамзан Кадиров призначив нового міністра освіти і науки Чеченської Республіки. Новим міністром призначено Ісмаїла Байханова. Зазначимо, що раніше Байханов обіймав посаду голови виборчої комісії регіону. Про призначення повідомляє прес – служба глави і уряду Чечні.

Кадиров характеризує нового міністра як принципового, грамотного і вимогливого керівника. У цілому Рамзан Кадиров високо оцінює його діяльність на посаді голови виборчої комісії республіки. Нагадаємо, що Анзор Музаєв, який раніше обіймав посаду міністра освіти і науки, був звільнений від займаної посади. В даний момент Музаєв є заступником керівника Федеральної служби з нагляду у сфері науки та освіти.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Ісмаїл Байханов народився в Чечено – Інгушській АРСР. Довгий час новоспечений міністр працював викладачем у середній школі. Зазначимо, що Ісмаїл Байханов є випускником Чечено – Інгушського державного університету. З літа 2000 року працював в уряді Чеченської Республіки, де займав різні посади.

За матеріалами: regnum.ru

Читайте також: