fbpx
Спорт

«Українські отамани»: Митрофанов, Гвоздик, Беринчик плюс Хитров і легіонери

У середині листопада стартує новий сезон Світової серії боксу (WSB), в якому знову візьме участь команда «Українські отамани», яка в минулому сезоні дійшла до фіналу. Нагадаємо, що у фінальному поєдинку «Українські отамани» програли команді «Астана Арланса», щоправда, цю поразку неоднозначно оцінили через спірні суддівські рішення.

У цьому сезоні за «Українських отаманів» не виступатимуть Василь Ломаченко та Олександр Усик, які пішли у професіонали, а свій перший поєдинок «Українські отамани» проведуть 16 листопада вдома проти «Американських Нокаутів».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Хто ж буде виступати за українську команду в цьому сезоні? Стало відомо, що в новому сезоні Світової серії боксу «Українськими отаманами» керуватиме Валентин Соболевський, а в складі команди вболівальники побачать Дмитра Митрофанова, Олександра Гвоздика, Дениса Берінчика, Івана Голуба і Павла Іщенка. Повідомляється, що до української команди приєднається Євген Хитров, що, безумовно, є підсиленням.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Не виключено, що у складі «Українських отаманів» у цьому сезоні з’являться легіонери. Повідомляється, що в даний момент йде переговорний процес з іноземними боксерами. Зокрема, за «Українських отаманів» у вагових категоріях до 60 і до 91 кг можуть виступити два білоруських спортсмени.

За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: