fbpx
Політика

Марков: “Я особисто готовий здати мандат Рибаку”

 Народний депутат Ігор Марков не збирається відстоювати своє місце у Верховній Раді України радикальними методами, однак здати мандат депутат готовий лише на особисте прохання Володимира Рибака. Про це Ігор Марков повідомив сьогодні, 13 вересня, під час прес-конференції.

 «Якщо Володимир Рибак звернеться до мене і попросить здати мандат, я віддам йому його в руки. Я не стану називати себе «колишнім народним депутатом», адже мандат – це не моя власність, це показник довіри моїх виборців, які направили мене до Верховної Ради, щоб я відстоював їхні інтереси», – заявив Марков. Також він зазначив, що порушувати закони України він не буде, незважаючи на рішучий настрій членів політичної партії «Батьківшіна».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Нагадаємо, що вчора, 12 вересня, Вищим адміністративним судом України було частково задоволено позов Юрія Кармазіна, Степана Терзі та Сергія Сотникова. За рішенням суду, ЦВК має скасувати реєстрацію народного депутата Ігоря Маркова. У ході розслідування з’ясувалося, що в процесі виборів на одномандатному окрузі № 133 були допущені фальсифікації, що допомогло Маркову стати депутатом.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За матеріалами: ukrinform.ua

Читайте також: