fbpx
Політика

Маркова слід притягнути до кримінальної відповідальності – Ляшко

 Народний депутат України Олег Ляшко вважає, що наступним кроком після позбавлення Ігоря Маркова депутатського мандату, має стати залучення до кримінальної відповідальності за фальсифікацію результатів виборів на його окрузі. За його словами, Марков повинен бути нарешті покараний за кров і сльози, якими багато років з його вини захлиналася Одеса.

 Як повідомив Ляшко, якби в Україні справді існувало правосуддя, то Марков, він же одеський мафіозі Марадона, не тільки не міг балотуватися до парламенту – він навіть не міг би дихати одним повітрям з виборцями.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 «Максимум, який би йому світив – статус пахана на зоні», – написав депутат у Facebook.

 Як зазначив Ляшко, залучити Маркова до відповідальності слід було б за багато чого, зокрема за жорстокі побиття людей під час демонстрацій, а також антидержавну діяльність в інтересах Росії.

 На його думку, нести відповідальність повинні і інші депутати, які потрапили до парламенту шляхом фальсифікацій, а також всі виконавці цих злочинів – члени окружних комісій, ЦВК та інші.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 «А «Батьківщина» і «УДАР», які нещодавно виступали проти фальсифікацій, сьогодні підтримують Маркова? Ну не Деген * ати ?», – додав Ляшко.

Читайте також: