fbpx
Новини світу

Жириновський назвав Ізраїль головним гравцем у сирійському конфлікті

 Коментуючи активне обговорення сирійського питання, лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський зазначив, що багато хто досі не розуміє, що головним гравцем у цьому конфлікті є Ізраїль. За його словами, Ізраїль боїться Ірану, і вже прийнято рішення про його розгром, однак на шляху Ізраїлю до Ірану лежить Сирія і тому вони спершу хочуть розгромити її.

Також Жириновський відзначив, що хімічна зброя не цікавить Ізраїль, їх головна мета – правлячий в країні режим, який не пропустить війська до кордону Ірану.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«А при знищенні Ірану Ізраїль заспокоїться, але ми отримаємо всіх бойовиків, яких виженуть з Лівії, Єгипту, Лівану, Іраку, з розгромленої Сирії. Вони нам роздовбають весь Південний Кавказ, і етновикид відбудеться на Північний Кавказ», – написав Жириновський у Facebook.

Він звернув увагу на те, що американську політику насправді визначає єврейська діаспора в кількості 6 мільйонів осіб. Жириновський підкреслив, що в руках цих людей всі гроші, банки і половина політиків.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Вони хочуть допомогти Ізраїлю. Той боїться Ірану, бо Іран прямо говорить, що його знищить», – додав російський депутат.

На його думку, найдієвіший спосіб уникнути війни у Сирії – передати всю хімічну зброю на російські полігони і там знищити.

Читайте також: