fbpx
Футбол

Гарет Бейл: У «Реалі» мене зустріли дуже добре

Новачок мадридського «Реала» Гарет Бейл, історія з переїздом якого з Лондона до Мадрида стала мало не найдовшою під час літнього трансферного періоду, вже тренується разом зі своєю новою командою. Нагадаємо, що Гарет Бейл днями трохи більше півгодини відіграв за збірну Уельсу, яка, до речі, програла національній команді Сербії з рахунком 0:3.

24-річний півзахисник повернувся зі збірної в «Реал», а дебют Гарета Бейла за Королівський клуб може відбутися вже найближчої суботи в черговому турі Прімери в поєдинку проти «Вільярреала».

У ЗМІ з посиланням на іспанське видання Marca наводяться слова Гарета Бейла, який заявив наступне: «Протягом останнього тижня я тренувався в розташуванні збірної Уельсу. Очевидно, що я трохи відстаю від решти футболістів Реала щодо фізичних кондицій, але я зможу повернути собі оптимальну форму». Гарет Бейл зазначив, що головний тренер «Реала» Карло Анчелотті привітав його. «Сподіваюся, що я зможу заслужити собі місце в стартовому складі команди», – заявив Гарет Бейл і додав, що футболісти «Реала» зустріли його дуже добре. «Тепер залишається якнайшвидше вийти на футбольне поле з новими товаришами по команді», – резюмує новачок мадридського «Реала» Гарет Бейл.

За матеріалами: isport.ua Фото: Getty Images

Читайте також: