fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. Збірна Мексики отримала третього тренера за тиждень

Протягом тижня у збірної Мексики з футболу змінився третій головний тренер. З 12 вересня наставником футболістів став 58-річний Віктор Мануель Вучетич, який змінив на своїй посаді Луїса Фернандо Тена. Цей фахівець встиг покерувати командою лише чотири дні – з 8 до 11 вересня. Ну а попередником Луїса Фернандо Тена протягом трьох років був Хосе Мануель де ла Торре.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Причина зміни тренерського складу – незадовільні результати збірної Мексики у відбіркових матчах на чемпіонат світу -2014. Де ла Торре відправили у відставку після поразки національної команди від збірної Гондурасу (1:2 ), а Тен позбувся посади через те, що мексиканці програли збірній США (0:2).

Перед Віктором Мануелем Вучетичем, що має прізвисько Цар Мідас, поставлене ​​важкоздійснюване завдання – вивести національну команду на ЧС-2014. Враховуючи, що за 2 тури до закінчення відбіркового турніру Конфедерації футболу Північної і Центральної Америки і країн Карибського басейну збірна Мексики займає п’яте (передостаннє ) місце в групі, шанси на успіх у нового тренера дуже сумнівні.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: