Іллєнко: У “Партії регіонів” є відверта російська агентура

Заяви, що в «Партії регіонів» все добре не відповідають дійсності. На сьогоднішній день представників даної політичної сили об’єднує тільки економічний інтерес, у всіх інших питаннях єдності політиків немає. І це стане помітно ближче до виборів. Про це заявив нардеп від фракції «Свобода» Андрій Іллєнко під час круглого столу в інституті Горшеніна.

«Це нестійка система, абсолютно неправда, що там все добре. Є певні групи, а не цілісна структура. Ближче до виборів в єдності партії будуть відбуватися збої. Крім економічної, інших мотивацій об’єднання у фракцію немає, більше їх разом нічого не тримає. У ПР є відверта російська агентура», – упевнений свободівець.

Related Post

У той же час політик вважає, що Віктор Янукович – один з найбільш проросійських президентів. І якщо Росію не влаштовує навіть він, то її не влаштовує Україна як суверенна держава. Не виключено, що після підписання Угоди про асоціацію між Євросоюзом і Україною, Росія посилить свій економічний і політичний тиск, спробує грати ту ж геополітичну роль, що 200-300 років тому.

За матеріалами: lb.ua

Leave a Comment