fbpx
Політика

Тюремники продовжують брехати про мою матір – Євгенія Тимошенко

 Дочка екс -прем’єра Юлії Тимошенко – Євгенія Тимошенко спростувала інформацію, що з’явилася раніше, про те, що її мати, нібито, писала заяви про рівень радіації в палаті , в якій вона знаходиться. За словами Євгенії, все це неправда, а пенітенціарії попросту продовжують маніпулювати інформацією і поширювати неправдиві відомості.

«Я зустрічалася з мамою і ніяких заяв вона не писала, так як не довіряє експертизам, які роблять структури, залежні від Банкової», – повідомила Євгенія Тимошенко.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Вона підкреслила, що в палаті Юлії Тимошенко ніхто не заміряв рівень радіації.

При цьому Євгенія зазначила, що сім’я і захисники Юлії Тимошенко дуже хвилюються за неї, оскільки крім радіації існує велика кількість інших методів, які можуть завдати організму непоправної шкоди.

За її словами, родина лідера опозиції, як і сама Юлія Тимошенко, підтримують ідею соратників про негайне проведення комплексної діагностики, незалежної від української системи охорони здоров’я.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

« До вітчизняного Мінздоров’я, залежному від влади, довіри немає», – додала Євгенія Тимошенко.

Вона висловила надію, що питання діагностики буде вирішено найближчим часом.

Читайте також: