fbpx
Шоу-бізнес

Слава Фролова показала сина-підлітка

 Популярна українська телеведуча, один з членів журі шоу «Україна має талант» Слава Фролова показала свого сина-підлітка.

Ні для кого не секрет, що Слава Фролова є однією з найбільш загадкових телеведучих на українському телебаченні. Беззмінний член журі популярного шоу «Україна має талант» ретельно і старанно приховує своє особисте життя, а фотографій її дітей до недавнього часу не було  в жодній з соціальних мереж.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Проте вчора Слава Фролова вирішила показати сина Марка своїм фанатам. Телеведуча і тут вирішила не обходитися без таємниць, виставивши фотографії шестирічної давності. Слава Фролова розповіла на своїй сторінці про те, як вона подорожувала з 4-річним сином по Іспанії, показавши безліч фотографій.

Нагадуємо, що у 37-річної телеведучої Слави Фролової двоє чудесних дітей: 10- річний син Марк і 2- річна дочка Серафима.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Слава Фролова – українська популярна телеведуча, журналіст, режисер, один із членів журі шоу «Україна має талант» на телеканалі СТБ. Також Слава Фролова є засновником фонду на підтримку молодого мистецтва України «Slava Frolova -Group».

За матеріалами: story.com.ua; Фото: соцмережі

Читайте також: