fbpx
Політика

Олійник: Україна буде співпрацювати з усіма партнерами і одночасно стане ближчою до Європи

Всі ті зміни, які зажадав провести Євросоюз в Україні до підписання угоди про асоціацію, потрібні, насамперед, українській державі та її народу. Це своєрідне домашнє завдання, виконання якого відкриє країні шлях до Європи. На це звернув увагу народний депутат, член парламентської фракції «Партії регіонів» Володимир Олійник.

«Якщо ми швидко проведемо реформи, спрямовані на модернізацію судової системи, економіки, соціальної сфери, боротьби з корупцією тощо, – ми вже в Європі. Ми повинні думати про майбутні покоління – реформи треба проводити, і не тільки на вимогу європейців, але і на вимогу українського суспільства», – сказав він.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У той же час регіонал впевнений, що протиставляти Європейський і Митний союз неправильно. Рухаючись до Європи, Україна має дружити і з сусідньою Росією.

«Все буде добре, і ми будемо співпрацювати з усіма нашими партнерами і одночасно зробимо Україну ближчою до Європи», – упевнений Володимир Олійник.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

За матеріалами: partyofregions.ua

Читайте також: