Навальний подав до суду на підсумки виборів мера

Колишній кандидат у мери Москви Олексій Навальний, який посів на минулих виборах друге місце, подав скаргу до Московського міського суду і 951 заяву загальним обсягом 50 000 сторінок на районні столичні суди з вимогою переглянути підсумки виборів московського градоначальника.

Кореспондент радіо «Ехо Москви» Дар’я Пещікова опублікувала в у своєму Instagram фотографію коробок із заявами, а журналіст видання "Коммерсант FM" Олена Мартянова виклала знімок, на якому зображений сам Олексій Навальний, котрий підписує заяву до суду.

Related Post

Опозиціонер відмовляється визнавати підсумки виборів, оскільки, за його словами, Сергій Собянін, який посів у першому турі перше місце, уникнув другого етапу голосування тільки лише завдяки адміністративному ресурсу. У заявах йдеться, що за Собяніна майже всі міські газети агітували абсолютно безкоштовно (як приклад наводиться видання «Вечірня Москва»), пенсіонерам роздавали продуктові набори, а соціальні працівники примушували голосуючих вдома зробити свій вибір на користь т.в.о. столичного градоначальника.

Навальний підготував майже 1000 заяв до суду (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment