Матч луцької Волині та київського Арсеналу відбудеться

Керівництво київського футбольного клубу «Арсенал» виділило кошти на проведення матчу чергового туру українського чемпіонату. Як повідомляє спортивний директор столичного «Арсеналу» Владислав Ващук, гра 9-го туру чемпіонату України за участю київської команди і луцького клубу «Волинь», незважаючи на всі проблеми "Арсеналу", все ж таки відбудеться.

"Матч «Волинь»-«Арсенал» відбудеться. Потрібні виплати вже зроблені для того, щоб гра відбулася. Поки ніяких змін щодо передачі документів і того, що повідомлялося раніше, не відбулося. Я вважаю, що найближчим часом проблема повинна зважитися чи то в один бік, то в інший. Я сподіваюся на позитивний результат, на те, що гравці команди зможуть витримати такий психологічний вантаж", – наводить слова Владислава Ващука офіційної сайт телеканалу «Футбол».

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що матч між київським «Арсеналом» і луцькою «Волинню» може не відбутися, а також про те, що керівники клубу не зустрічаються з командою і не дають ніяких роз’яснень щодо ситуації, що склалася.

Related Post

У середу, 4 вересня 2013 року, Владислав Ващук заявив, що Олександр Онищенко припинив фінансування клубу.

За матеріалами: korrespondent.net

Leave a Comment