Матчі українських клубів у Лізі чемпіонів і Лізі Європи покажуть канали «1 +1», «2 +2» і «Україна»

 Вже наступного тижня стартують групові етапи в Лізі чемпіонів і Лізі Європи, в яких, нагадаємо, беруть участь чотири українські клуби. У Лізі чемпіонів грає донецький «Шахтар», а в Лізі Європи Україну представляють київське «Динамо», дніпропетровський «Дніпро» і вперше у своїй історії одеський «Чорноморець». Без сумніву, любителів футболу сильно цікавить питання, де дивитися матчі українських клубів у єврокубках.

 Стало відомо, що трансляторами єврокубкових матчів українських команд у Лізі чемпіонів і Лізі Європи будуть телеканали: «Україна», «1 +1» та «2 +2». Крім того, матчі Ліги чемпіонів та Ліги Європи транслюватиме і телеканал «Футбол».

 Повідомляється, що три матчі донецького «Шахтаря» у груповому етапі Ліги чемпіонів покажуть телеканали «Україна» і «Футбол», а ще три поєдинки «1 +1 » (або «2 +2 »).

Related Post

 Що ж до Ліги Європи, то поєдинки одеського «Чорноморця» транслюватимуться на телеканалах «Україна» та «Футбол». Матчі дніпропетровського «Дніпра» транслюватимуться на «1 +1» та «2 +2», а гра київського «Динамо» в цьому турнірі були розділені між «Україною» та «плюсами» в пропорції 50 на 50, як і матчі «Шахтаря» в Лізі чемпіонів.

 За матеріалами: sport.ua

Leave a Comment