Штаб АТО запропонував терористам в Слов’янську здатися добровільно

У штабі антитерористичної операції звернулися до керівників терористичної групи, яка захопила Слов’янськ, з ультимативною вимогою звільнити всіх заручників, утримуваних в місті. Інформацію про це сьогодні, 2 травня, поширив радник Арсена Авакова Антон Геращенко.

Як свідчить повідомлення, опубліковане прес-службою відомства, у разі, якщо заручники не будуть звільнені, слідство і прокуратура вимагатимуть від суду призначити для ватажків терористів максимальні терміни, які тільки можуть бути. Також не будуть брати до уваги будь-які пом’якшувальні вирок обставини.

Related Post

 У штабі АТО також запропонували рядовим бойовикам здаватися в полон антитерористичним силам на добровільній основі, а також здавати свою незаконно захоплену зброю.

«Якщо рядові бойовики, що не вчинили тяжких та особливо тяжких злочинів, здадуться добровільно, то їм гарантується безпека. Сигналом для добровільної здачі в полон є біла пов’язка на голові, а також зброя, яка переведена в не бойовий режим носіння стволом вгору», – коментують ситуацію в штабі АТО.

Leave a Comment