fbpx
Політика

Марков поскаржиться в ЄСПЛ на позбавлення мандата

 Вже екс-депутат Партії регіонів Ігор Марков, який був сьогодні, 12 вересня, позбавлений свого мандата, має намір оскаржити рішення українського суду через Європейський суд з прав людини. Про це повідомив адвокат Маркова – Олександр Казарновський.

За його словами, вони мають намір звернутися до ЄСПЛ, оскільки суд порушив їх право на справедливий і неупереджений розгляд справи.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

Також Казарновський зазначив, що Ігор Марков вже знає про те, що був позбавлений свого мандата, однак має намір боротися за повернення своїх повноважень. Як вважає адвокат Маркова, рішення суду є незаконним і лише свідчить про те, що влада намагається розправитися зі своїм ідеологічним опонентом.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«Суд діяв абсолютно непрофесійно, відмовившись допитати членів дільничних виборчкомів округу № 133, і взяв до уваги явно підроблені документи про фальсифікації в цьому окрузі, надані міліцією», – заявив Казарновський.

За матеріалами: ukranews.com

Читайте також: