fbpx
Шоу-бізнес

Леді Гага судиться з асистенткою

  Леді Гага (вона ж Стефані Джерманотта) і Дженніфер О’Нілл колись були сусідками по квартирі і подругами, проте коли співачка стала зіркою, найнявши приятельку на роботу, почалися проблеми. Тепер колишня особиста асистентка зірки звинувачує її в тому, що вона не виплатила їй гроші за постійну понаднормову роботу.

Вчора було оголошено про те, що засідання суду у цій справі відбудеться 4 листопада. Взимку 2011 року Дженніфер О’Нілл звернулася до суду, заявляючи, що її понаднормова робота склала більше семи тисяч годин. Зарплата асистентки становила 75 тисяч доларів на рік, але Дженніфер О’Нілл вважає, що Леді Гага повинна їй більше грошей, адже працювати їй доводилося 24 години на добу.

Обидві сторони підтвердили, що робота Дженніфер О’Нілл полягала в тому, щоб бути готовою виконувати вимоги Леді Гаги «кожен день і кожен час». Поруч з Леді Гагою Дженніфер повинна була знаходитися завжди, навіть вночі.

Згідно зі свідченнями Дженніфер, їй частенько доводилося спати з співачкою в одному ліжку, так як і ночами зірці могла знадобитися допомога. Як стверджує жінка, якщо співачка перед сном дивилася фільми, вона могла запросто розбудити асистентку, щоб та встала і поміняла DVD-диск.

Дженніфер О’Нілл каже: «Кожен день для неї робочий, а значить, він робочий і для всіх нас. Не було такого, щоб ми з нею просто залишилися вдома і виспалися або відправилися в кіно як подруги».

Сама Леді Гага у відповідь на це також не стала мовчати, сказавши: «Ця робота полягає не в тому, щоб прийти в офіс, посидіти і піти додому. Вона полягає в тому, щоб людина була поруч, коли вона мені потрібна».

Інші ж обов’язки Дженніфер включали в себе: перевірку електронної пошти співачки, ведення телефонних переговорів, відповідальність за її багаж.

Суддя Пол Гордеф зазначив, що познайомилися Стефані Джерманотта і Дженніфер в 2008 році, коли співачка стала сусідкою О’Нілл по квартирі на Манхеттені.

Читайте також: