fbpx
Спорт

Кубок Девіса. Протистояння Україна-Іспанія почнуть Долгополов і Вердаско

 13 вересня збірна України і збірна Іспанії почнуть своє протистояння в рамках плей – офф Світової Групи Кубка Девіса. А сьогодні в Мадриді відбулося жеребкування матчу плей -офф і, таким чином, стало відомо, хто з ким буде грати.

 Почнуть україно-іспанське протистояння Олександр Долгополов і Фернандо Вердаско, а з переможцем US Open Рафаелем Надалем зіграє Сергій Стаховський. У суботу, 14 вересня, відбудеться парний поєдинок, в якому зіграють: Марк Лопес/Томмі Робредо та Денис Молчанов/Владислав Манафов.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Протистояння збірних України та Іспанії продовжиться в неділю, 15 вересня. Цього дня Олександр Долгополов зіграє з Рафаелем Надалем, а Сергій Стаховський з Фернандо Вердаско.

 Зазначимо, що у складі збірної України відбулися зміни. Раніше повідомлялося, що за Україну проти Іспанії гратиме Олександр Недовєсов. Однак у заявці Недовєсов був замінений Владиславом Манафовим.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Таким чином, склади команд виглядають наступним чином:

 збірна України: Олександр Долгополов, Сергій Стаховський, Денис Молчанов, Владислав Манафов;

 збірна Іспанії: Рафаель Надаль, Фернандо Вердаско, Томмі Робредо, Марк Лопес.

 Нагадаємо, що вчора свою думку про майбутнє протистояння зі збірною Іспанії висловили лідери української збірної Олександр Долгополов і Сергій Стаховський.

Читайте також: