fbpx
Спорт

Заслужений тренер Росії пропонує скасувати хокейні матчі «Спартак»-ЦСКА

Хокейні матчі між московськими клубами «Спартак» і ЦСКА , на думку заслуженого тренера Росії, хокейного експерта і телекоментатора Сергія Гімаева, повинні бути скасовані. Як повідомляють російські спортивні видання, Гімаєв наполягає на скасуванні матчу з міркувань безпеки.

«Нормальні вболівальники з жінками і дітьми на такий хокей не ходять. Всі ж розуміють, що знову з’являться футбольні фанати, які почнуть відриватися, репетируючи свої битви в РФПЛ», – підкреслив хокейний експерт.

За словами заслуженого тренера Росії, Континентальна хокейна ліга абсолютно нічого не втратить, якщо не проведе це дербі. Навпаки, впевнений Сергій Гімаєв, керівники клубів навіть виграють від скасування матчів, так як їм не доведеться виплачувати багатотисячні штрафи за неадекватну поведінку вболівальників під час ігор.

Найближча зустріч між «Спартаком» і армійцям повинна пройти сьогодні ввечері на льодовій арені стадіону «Сокольники». Наступний матч призначений на 26 лютого 2014 року. На сьогоднішній день «Спартак» має у своєму активі шість очок, а ЦСКА – чотири.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: