fbpx
Шоу-бізнес

Ешлі Олсен закрутила новий роман

  У популярної актриси Ешлі Олсен з’явився новий молодий чоловік – Девід Шульте, генеральний директор престижного бренду Oliver Peoples, який випускає окуляри.

Багато джерел підтвердили новину про те, що у молодих людей роман. Втім, навіть інсайдерська інформація поки що вельми мізерна – в оточенні Ешлі представникам преси розповіли лише про те, що актриса почала зустрічатися з Девідом нещодавно.

Раніше бойфрендом Ешлі Олсен був актор Джастін Барта, з яким вона була у відносинах з 2008 до 2011 року. Також є інформація про романи Ешлі з дизайнером Грегом Чейтом і ресторатором Скоттом Сартіано.

На відміну від своєї сестри, Мері- Кейт Олсен не робить таємниці зі свого особистого життя: дівчина з минулого року з’являється на публіці в компанії 43-річного банкіра Олів’є Саркозі. Як кажуть інсайдери, чоловік налаштований рішуче, будуючи плани на весілля.

Що ж до кар’єрного плану сестер Олсен, то і тут у дівчат все добре – у понеділок вони представляли на Тижні моди в Нью – Йорку колекцію свого бренду The Row. Ну а сьогодні пройде показ іншої їхньої марки – Elizabeth and James.

За матеріалами: Us Weekly

Читайте також: