fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Польщу рано списувати з рахунків», – експерт

Футбольний експерт Вадим Євтушенко, який раніше входив до штабу національної збірної України, поділився своїми очікуваннями від того, що чекає на «жовто-синіх» у доленосних матчах відбіркової групи Н.

Зараз всі чомусь говорять про те, розповів експерт, що збірна Англії може втратити з Чорногорією очки, але і збірнійУкраїни, перш за все, у Харкові потрібно обігравати Польщу.

«Цю команду якось непомітно відрахували з претендентів на путівку на чемпіонат світу», – зазначив експерт.

На думку Євтушенка, у поляків ще залишаються шанси. По суті, Польща зараз знаходиться в тій же ситуації, в якій знаходилася і Україна після провального домашнього матчу з Чорногорією (0:1) . Тому, міркує експерт, якщо Україна змогла тоді видертися з непростої ситуації, то чому цього не може зробити і Польща?

«Так що на цей матч потрібно налаштовуватись дуже серйозно. Тут все залежить тільки від нас», – стверджує аналітик.

Крім того, зараз англійці не настільки переконливі, щоб «заздалегідь віддавати» ім 6 очок у матчах, що залишилися. Найважливіша гра для Англії – з Чорногорією. У цьому поєдинку балканцям потрібно «кров з носу» обігравати англійців, якщо збірна Чорногорії хоче вийти з групи.

«Звідси можна припускати, яку гру ми побачимо. Але мені насилу віриться, що Англія дома поступиться Чорногорії», – додав Євтушенко.

А ось нав’яже чи Польща боротьбу Англії , дуже багато в чому залежить від того , як поляки зіграють з Україною і чи буде у них до того моменту турнірна мотивація .

Нагадаємо, що 10 вересня збірна України зіграла на НСК «Олімпійський» в нульову нічию  із збірною Англії. Такий результат дозволив підопічним Фоменка піднятися на 2- у сходинку у відбірковій групі Н. Зараз групу очолюють англійці. У жовтні Україна зіграє  вдома з Польщею і на виїзді з Сан-Марино.

За матеріалами: vesti.ua

Читайте також: