fbpx
Спорт

Володимир Кличко вийде на ринг під пісню “Брат за брата”

За інформацією, поширеною українськими ЗМІ, боксер-важкоатлет Володимир Кличко на бій з росіянином Олександром Повєткіним, який відбудеться в жовтні у Москві, вийде під пісню «Брат за брата» у виконанні українського гурту Kozak System. Раніше перед кожним боєм на честь українця традиційно звучала композиція Can’t Stop групи Red Hot Chili Peppers.

Kozak System – палкі шанувальники братів Кличків. Музиканти розповіли, що пісню «Брат за брата» вони написали під враженням від поєдинків українських боксерів, які не пропускають вже 15 років.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Під пісню Can’t Stop Кличко-молодший виходив на свої бої на рингу починаючи з 2005 року. За цей час він провів 17 поєдинків, в кожному з яких здобув перемогу. До цього Володимир Кличко виходив на ринг під пісню Simply the best у виконанні Тіни Тернер і композицію групи Queen We will rock you, проте відмовився від цих мелодій після того, як зазнав поразки від Коррі Сандерса і Леймона Брюстера.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, бій Володимир Кличко-Олександр Повєткін відбудеться 5 жовтня в московському спортивному комплексі «Олімпійський».

Kozak System. «Брат за брата» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: