fbpx
Політика

Борис Нємцов працюватиме в Ярославській думі?

Один з лідерів опозиції Борис Нємцов заявив, що має намір працювати у складі думи Ярославської області, так як очолювана ним партія РПР – ПАРНАС отримала на минулих в неділю виборах один мандат.

Колишній віце-прем’єр в епоху Єльцина повідомив, що вже подав у облдуму Ярославля відповідну заяву. "Прошу прийняти мене на роботу до Ярославської обласної думи шостого скликання на професійній постійній основі", – написав він у заяві, копію якої розмістив на своїй сторінці в Facebook, додавши: "Я губернатором бути не хочу, буду депутатом Ярославської обласної думи".

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Нагадаємо, до свого переведення до Москви Борис Нємцов деякий час був губернатором Нижегородської області, а після приходу Володимира Путіна в 2000 році, його кар’єра закотилася.

Тепер Нємцов заявив, що має намір професійно працювати в обласному парламенті, однак, продовжить також і політичну діяльність в Москві. "Я співголова федеральної партії, один з лідерів опозиції, як працював, так і працюватиму", – пояснив журналістам Борис Нємцов.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

За матеріалами : РИА Новости

Читайте також: