fbpx
Шоу-бізнес

Юлія Коган пішла з групи «Ленінград»

  З’явилася сумна інформація для шанувальників групи «Ленінград». Солістка колективу Юлія Коган вирішила покинути групу.

Новина про відхід 32-річної вокалістки з’явилася на офіційному фан -сайті музикантів. Пізніше сама Юлія Коган підтвердила дану інформацію, сказавши: «Так. Правда. Так вийшло. Просто пішла і все. Сольної кар’єри я не планую, буду вести шоу "Я права" на телеканалі "Ю"».

На жаль, Юлія не захотіла говорити про причини свого відходу з колективу, а лише пожартувала. Може скластися таке враження, що Юлія, маючи академічну освіту, просто не порозумілася з лідером групи «Ленінград » Сергієм Шнуровим, проте в одному з інтерв’ю дівчина зізнавалася, що дуже добре ладнає з епатажним Сергієм.

Юлія зізнавалася, що Сергій – деспотичний, що як він скаже, так і буде, що у нього на все своя чітка думка і що він розуміє, чого хоче. Також Юлія додала, що це важливі якості для керівника, так як працювати під керівництвом людини, яка сама не знає, що їй потрібно від людей – неможливо. «А Шнуров знає і не любить, коли з ним вступають у полеміку. У нас з Сергієм відразу склалися нормальні відносини», – повідала Коган.

Нагадуємо, що Юлія Коган на початку поточного року подарувала дочку своєму чоловікові, фотографу Антону Буту. Цілком можливо, що цей факт також позначився на рішенні Юлії піти з групи «Ленінград».

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: