fbpx
Кінотеатри

Фільм «Знаряддя смерті» може не отримати продовження

 Компанія Constantin Films, відповідальна за екранізацію серії романів Кассандри Клер «Знаряддя смерті», ще перед виходом першого фільму оголосила про те, що у виробництво також буде запущений і другий фільм. Продюсери розраховували на те, що фільм стане популярним серед молоді і повторить успіх «Сутінків», але цього не сталося.

Фільм «Знаряддя смерті: Місто кісток» провалився в прокаті, і компанія Constantin Films оголосила про те, що припиняє роботу над сіквелом. При цьому слід зауважити, що кінокритики з самого початку сумнівалися в успіху даної франшизи. Зрештою фільм зібрав близько 70 мільйонів доларів, в той час як на його виробництво було витрачено 60 мільйонів.

 У той же час, це ще не означає, що сіквел зовсім не вийде на екрани. У компанії повідомили, що вони хочуть проаналізувати касові результати першого фільму, щоб поліпшити франшизу з наступним фільмом.

 Примітно, що ще до виходу першого фільму, Constantin Films навіть залучила на одну з головних ролей у другій частині актрису Сігурні Уівер. Крім сіквела, передбачалося запустити у виробництво і пріквел до франшизи, але у нього тепер зовсім мало шансів на вихід у світ.

Трейлер до фільму «Знаряддя смерті: Місто кісток» (відео):

Читайте також: