У Москві завершили слідство у справі про напад на поліцейського на Матвіївському ринку

Офіційний представник Слідчого комітету Росії Володимир Маркін повідомив, що слідчі закінчили розслідування кримінальної справи, яку було порушено щодо колишніх співробітників поліції, яких звинувачують в халатності під час нападу на їх колегу на Матвіївському ринку в Москві.

«За версією слідства, невиконання та неналежне виконання зазначеними співробітниками поліції своїх обов’язків, спрямованих, як мінімум, на припинення правопорушень, дозволили Магомеду Расулову побити їхнього колегу – співробітника карного розшуку, який проводив затримання підозрюваного у скоєнні зґвалтування і згодом безперешкодно покинути місце події» , – сказав Маркін кореспонденту агентства РІА «Новости».

Related Post

Раніше повідомлялося, що суд заарештував екс -співробітників ППС відділу поліції по району Очаково – Матвіївське Володимира Черезова та Юрія Лунькова, а також колишнього заступника начальника ОВС по району Очаково – Матвіївське Станіслава Соловйова, причому останній підозрюється в отриманні хабарів від торговця на Матвіївському ринку .

Також Слідчим комітетом порушено справу про халатність проти т.в.о. начальника ОМВД по району Очаково – Матвіївське Олексія Правкіна і двох його підлеглих, під керівництвом яких працювали співробітники ППС, які не заступилися за колегу на ринку.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment